top of page
nyílászáró

Nyílászárók, árnyékolás

Kül- és beltéri ajtók, ablakok a gyártótól

Napjainkban az energiaárak az egekig szöktek, így egyre fontosabbá válik a megfelelő hőszigetelés. Természetesen a kiváló  technikai jellemzők mellett a nyílászáróknak esztétikusnak is kell lenniük, így az általunk beépített kül- és beltéri ajtók és ablakok többféle dizájnnak megfelelően is választhatóak, az Ön ízlésének megfelelően.

Közvetlen gyártói kapcsolatunknak köszönhetően nálunk a kedvezőbb árú termékektől az innovatívabb, esetleg egyedi nyílászárókig minden elérhető, legyen szó műanyag, vagy fa technológiáról.

A bejárati és beltéri ajtók mellett szállítunk kültéri terasz tolóajtókat is. Minden általunk beépítésre kerülő termékre jellemző a letisztult, minimalista stílus és a kiváló hő- és hangszigetelés.

Annak érdekében, hogy a garázsában tartott értékeit is megóvjuk, magas minőségű garázskapuk beépítésével is foglalkozunk. Mivel a kapuvásárlás évekre szóló befektetés, fontos, hogy az Önnek legmegfelelőbb billenőkaput, vagy kétszárnyú kaput válassza ki kínálatunkból.

Árnyékolástechnika

A közvetlenül a gyártótól származó redőnyeink használatával fényt és hőt tarthat otthonán kívül. Három fő típust különböztetünk meg: felsőtokos, külső tokos, és a külső tokos vakolható redőnyrendszereket, de ezeken belül is többféle megoldási variáció lehetséges. Akár külön, akár a redőnyökbe integrált szúnyoghálók beépítésével is foglalkozunk. Az általunk javasolt termékek az időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, tűzálló, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készülnek.

Egyedi gyártású zsalúziákat is forgalmazunk. A zsaluzia egy lamellákból álló kültéri árnyékoló, mely tökéletesen illeszkedik a modern építészeti stílushoz. Az UV-stabil lamella alumíniumból készül, így tökéletesen ellenáll a külső időjárási körülményeknek.

Mind a nyílászárókat, mind az árnyékolástechnikai termékeket illetően szívesen adunk tanácsokat, akár a gyártó közvetlen bevonásával. Ha szeretné megvizsgáltatni épületének nyílászáróit, vagy árnyékolástechnikai megoldásokra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Pontos árajánlatot csak helyszíni felmérést követően tudunk adni, de nálunk az első kiszállás és az árajánlat készítés ingyenes!

bottom of page