top of page

Szolgáltatásaink

A Reno-Start elsősorban nem új épületek építésére, hanem felújítási feladatokra, szakipari munkák elvégzésére szakosodott vállalkozás. Kollégáinkkal azon dolgozunk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. Jelszavunk a megbízhatóság.

tetőcsere javítás
nyílászáró csere ablak ajtó redőny reluxa
klíma telepítés beépítés légkondícionáló beépítés légkondícionáló szerelés
Tetőjavítás, tetőcsere

​​

A házak, nyaralók tetőszerkezete sok évet kibír, de sajnos mindent erodálnak a külső környezeti tényezők, így a tetőt sem kímélik.

Cégünk vállalja teljes tetőszerkezetek felújítását és cseréjét, minőségi anyagokkal, az Ön igényeire szabva.

Nyílászárók, árnyékolás

​​

A külső nyílászárók (bejárati ajtó, ablakok, tetőablakok) cseréjével sok energiát, ezen keresztül pénzt takaríthatunk meg.

Kül- és beltéri nyílászáróinkat, az árnyékolástechnikai eszközöket és garázskapukat közvetlenül a gyártótól szerezzük be.

Klímatelepítés

​​

Az éghajlati hatások országunkat sem kímélik, a melegedő nyarak egyre fontosabbá teszik a klímák telepítését. A modern eszközeink a költségtakarékos fűtésben is segítenek, közvetlenül raktárról szállítjuk őket.

kapu beépítés csere kerítés tolókapu nyílókapu
pergola autó beálló nyitott garázs fa szerkezet ácsolat
térkövezés járda építés parkoló építés, betonozás térburkolás térburkolat
Kerítések, kapuk, korlátok​​

 

Cégünk vállalja fa és fém kerítések, valamint hozzáillő ki- és behajtókapuk telepítését. Kőműves szakembereink a kerítések lábazatát is elkészítik, magas minőségben.

Kerti építmények

​​

A fa ácsolatú pergolák, kerti szaletlik, nyitott garázsbeállók, terasztetők és egyéb kerti építmények egyre nagyobb divatba jönnek. Egyedi tervezésű termékeink kedvező áron rendelhetőek, szaértői telepítéssel.

Térkövezés, járda, parkoló

​​

Ha új járdára van szüksége, esetleg szeretne udvarába, kocsibeállójára vagy parkolójába új térkövezést vagy betonozást, forduljon hozzánk bizalommal! Szakembereink rövid határidővel dolgoznak.

bottom of page