top of page
tetőcsere

Tetőjavítás, tetőcsere

Tetőfedés szakértelemmel

A tetők általában évtizedeken át megóvnak minket a természet erejétől, de eljár felettük az idő. Ha cserére kerül sor, az új építőanyagok használatával természetesen energiát, ezen keresztül pénzt is spórolhatunk. Szakembereink megvizsgálják házát, nyaralóját, és megállapítják, hogy a fedélszerkezet valamint a tetőfedő elemek épek-e, valamint hogy ezek esetleg cserére szorulnak-e.

Új tető készítésekor szükség esetén vállaljuk a mérnöki engedélyezési és/vagy kiviteli terv készítését is.

Az ácsmunkához kapcsolódó fa anyagok beszerzésében szakembereink segítséget nyújtanak. Vásárláskor a "tüzéptől" a szabványnak megfelelő anyagra vonatkozóan teljesítménynyilatkozatot kérünk.

A palával fedett tetőket az egészség megőrzése érdekében kicseréljük, a veszélyes hulladéknak számító palát pedig a szabályoknak megfelelően elszállítjuk.

Akár a trapézlemez, vagy cserepes lemez irányába, akár a betoncserepek irányába indulna el, mi partnerei leszünk a kivitelezésben.

Ha szeretné megvizsgáltatni épületének tetőszerkezetét, forduljon hozzánk bizalommal! Pontos árajánlatot csak helyszíni felmérést követően tudunk adni, de nálunk az első kiszállás és az árajánlat készítés ingyenes!

bottom of page